OVER MIJ


Jan Jochems
Man van 62 jaar,  harde werker en levensgenieter, van vooral de alledaagse dingen, De zon die opkomt, de sterren aan de hemel, de zomerse regenbui op mijn lijf, kop in de wind, de natuur die ontwaakt in de vroege lente, een wonderlijke ervaring iedere keer opnieuw.
Lekker natafelen met een goed glas wijn. Zaterdagmiddag na een dag in de tuin gewerkt te hebben, happy hour met een speciaal biertje, heerlijk.
Een creatieve geest, positieve instelling. Geeft nooit op, zoekt en vindt altijd een uitweg.
Gelukkig met de liefde van mijn leven. Vader van 2 zonen, fijne kerels, trots op, 2 lieve schoondochters en opa van 3 kleinkinderen. Brengt de natuur dicht bij de kleinkinderen. Baasje en maatje van Biene, onze Grote Munsterlander. Samen er op uit.
Ik focus me nu op het samenbrengen van mijn ervaring, mijn talenten en zingeving. 
Die zet ik in bij wandelcoaching. Focus ligt daarbij op mensen die in hun werk dreigen of reeds zijn vastgelopen en op zoek zijn naar richting voor zichzelf.
Als begeleider en inspirator ben ik een belangrijke katalysator in dit proces. 

Mijn Camino 2015

In 2015 heb ik de Camino Frances gelopen. Een wandeltocht van ongeveer 800 km in Noord Spanje. Van Saint Jean Pied de Port naar Santiago de Compostela. In de film een impressie van deze tocht.
Share by: